• Mennääks metsään?!? -EPSien syysretki

    Enson Partiosiskojen syysretki Mennääks metsää?!? vietetään Kyläniemen Hepohiekalla 25.-27.9.
    Retkiviikonlopun riennot pitävät sisällään kaikkea luonnossa selviytymisestä kulttuurielämyksiin, nimittäin lauantai-iltaohjelmassa on luvassa Damn Mankiis Produktionin tarjoamaa teatteriviihdettä!

    Lähde siis reippaasti mukaan viihtymään syksyisessä luonnossa ja seikkailemaan kavereiden kanssa. Kaikki apu retkelle on tervetullutta, joten jos vanhempienkin mieli halajaa metsään niin siihen on oiva mahdollisuus, ilmoittaudu rohkeasti mukaan! Tarkemmat tiedot löytyvät retkilapusta, joka on jaettu koteihin.

    Osallistumaan pääset ilmoittautumalla Kuksa-linkin kautta, joka löytyy kalenterista retkiviikonlopun kohdalta! Mikäli linkki ei toimi, ota mahd. pian yhteyttä Sohvi Kuusitunturiin SÄHKÖPOSTILLA os. lippukunnanjohtaja@ensonpartiosiskot.net.