• Talven timanttisimman leirin ilmoittautuminen on alkanut!

  kuura

  Etelä-Karjalan partiolaisten timanttisin talvileiri 27.2.-2.3.2016 Taipalsaaren kyläniemessä Hepohiekalla!
  Ai mikä talvileiri? Kuura ‘16 on leiri, joka tarjoaa talvisia elämyksiä aina koiravaljakko ajeluista ja napakelkalla päristelystä hankidiscoon ja muihin upeisiin ohjelmiin, joita on tarjolla! Kaikki seikkailijoista aikuisiin saavat nauttia leirin antimista koko leiri ajan ja sudenpennut pääsevät mukaan hauskanpitoon sunnuntaipäivän ajaksi.

  Mukana menossa on Leirinjohtaja Sini Hulkkonen (TT) ja hänen taitava apujohtaja Lauri Pyrhönen (LS). Upeasta, mahtavasta ja aivan fantastisesta ohjelmasta, jota tarjoillaan kaikille ikäkausille vastaa oman lippukuntamme edustaja Sohvi Kuusitunturi! Luvassa siis ehdottomasti kokemisen arvoista tekemisen meininkiä. Nälän yllättäessä leiriltä saa hulppeaa ruokaa mahan täytteeksi ja sitä tarjoilee Elsa Raijas (TT). Huollosta, logistiikasta ja tiskivesien lämmityksestä vastaa Lauri Hartikainen (LS).

  Leiri ei synny itsestään, vaan siihen tarvitaan paljon auttavia käsiä! Mikäli sinua kiinnostaa osallistua ohjelman toteuttamiseen, jossa löytyy pestejä kuurajaisten mestarista, hankidiscon isännästä/emännästä, sudenpentujen päivän vetäjästä aikuisten ja vaeltajien loimulohi-iltamien juontajaksi! Koska kiinnostuit, ota yhteyttä Sohvi Kuusitunturiin, sohvi.kuusitunturi@e-kp.fi. Muista pesteistä saa lisää tietoa ottamalla yhteyttä kyseiseen vastaavaan.

  Leirille ilmoittautuminen on alkanu! Ilmoittautumisaikaa on 18.10.-13.12.2015 !!

  Pääset ilmoittautumaan Kuksaan tämän linkin kautta mukaan! Tämä ei ole leiri, joka sinun kannattaisi jättää väliin!

  Sudenpennut

  Seikkailijat, tarpojat ja samoajat 

  Vaeltajat ja aikuiset

  ——————————————————————————————————–

  Tämän linkin takaa pääset tutkailemaan Kuura’16 omia nettisivuja, joista löytyy kaikkea hyödyllistä tietoa koskien leiriä. Nettisivuilla on myös linkki Kuksan ilmoittautumislomakkeeseen! Mikäli nettisivuilla ei vielä jotain ole näkyvillä niin se on tulossa!

  kuura16.com