• Uusi syksy ja uudet kujeet

  Syksy on tosiaan taas tuonut tullessaan mahtavaakin mahtavamman harrastuksen eli partion! Viime viikolla Epseillä oli alotuskokous, jossa näkyi uusia ja vanhoja kasvoja. Meillä aloitti myös uudet, innokkaat johtajanalut vetämään omia ryhmiään, joten säpinää riittää! Tunnetko jonkun, joka jäi kelkasta pois ja haluaisi tulla vielä mukaan? Sehän passaa enemmän kuin hyvin, sillä ryhmissä on tilaa! Voit kysellä suoraan ryhmien johtajilta tilannetta; klikkaa Toiminta-otsikon alta löytyvästä Ryhmät-sivua, jonne jokaisen ryhmän infot päivittyvät piakkoin, mutta josta löytyvät jo ryhmien johtajien yhteystiedot! Sähköposti tai soitto tai tekstari kelpaavat hyvin 🙂

  Tämä syksy tuo tullessaan myös muitakin uusia tuulia! Nimittäin aloitamme aikuisrekryn. Tämä tarkoittaa sitä, että pyrimme saamaan riveihimme tunnollisia ja reippaita aikuisia, jotka auttavat johtajistoamme mahdollistamaan hyvän meiningin myös tulevaisuudessa. Aikuisena voit partiossa auttaa esim. osallistumalla lippukunnan talkoisiin, erilaisiin tapahtumiin auttamaan, lähteä retkille keittiöön valmistamaan ruokaa tai muuten vaan puuhailemaan mukana. Kaikki apukädet ovat tervetulleita ja jokaisella on jotain annettavaa! Otamme kaikki pienestikkin kiinostuneet mukaan! Haluamme, että myös aikuiset löytävät partiolaisuuden ilot, joten aluksi ei tarvitse pelätä joutuvansa liian vaikeiden tai haastavien juttujen eteen; hauskuus ja oppi on tärkeintä ja se jatkuu koko iän!
  Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä lippukunnanjohtaja@ensonpartiosiskot.net tai ole valmiina, jos sinuun otetaan yhteyttä!

   

  Hyvää syksyä kaikille ja tavataan partiopoluilla!

   

  PS. Epsit ovat siirtyneet nyt myös entistä enemmän sosiaalisen median maailmaan ja meidät löydät nyt myös Instagramista @ensonpartiosiskot nimimerkin takaa! Käykää seuraamassa!