• ONNI 2017 Ilmoittautumisaikaa on jatkettu!

     Hei,

    Koteihin on tähän mennessä pitänyt jonkinmoinen tieto saapua ensi kesän huikeasta kesäleiristä Onni 2017, joka järjestetään 8 lippukunnan yhteisvoimin! Ilmoittautuminen on nyt käynnissä ja ilmoittautumisaikaa on pääkaupunkiseutulaisilla 16.4. ja eteläkarjalalaisilla 7.5. asti. ELI KAIKKI HALUKKAAT MUKAAN MAHTAVALLE LEIRILLE JOKA HUIPENTAA TAATUSTI JOKAISEN KESÄN! Leirimaksu laskutetaan jäsenrekisteri Kuksan kautta ja laskut lähetetään kaikkien ilmoittautumisajan loputtua 7.5. Leirimaksu tulee olla maksettuna 22.5. mennessä.

    HUOMIO!

    Käy myös seuraamassa Facebookissa leirin omia sivuja, jonne päivittyy tietoa ennen leiriä ja leirin aikana. Etsi facebookin hakukentän avulla Onni 2017 ja tykkää niin olet ajan hermolla ja partiolaiskansan pulssilla.