• ONNI 2017 KULJETUSINFOA !

  Kesäleiri Onni2017 lähestyy ja koteihin on pitänyt saapua jo leirikirjeet, joista pääsee fiilistelemään tulevaa leiriä! Onhan kaikilla ainakin partiohuivit ja uikkarit pakattuna? 🙂

  KULJETUS

  Kuljetus leirille tapahtuu linja-autolla, joka lähtee 21.7. Imatran keskusliikenneasemalta klo:11.00. PAIKALLA ON JOKAISEN OLTAVA JO 10:30! Seikkailijoista ylöspäin paluu tapahtuu myös linja-autolla 27.7., jolloin lähdemme klo: 13 Hepohiekalta. Olemme siis takaisin Imatran keskusliikenneasemalla n. 14-14.30.

  Sudenpennut lähtevät leiriltä kotiin jo aiemmin eli ma 24.7. lounaan jälkeen (aika tarkentuu hieman myöhemmin), joten heille tarvitsemme kyyditysapua vanhemmilta. Mikäli olet kykenevä ottamaan kyytiisi oman sudarin lisäksi pari muutakin, ilmoittaudu lpkj Sohvi Kuusitunturille, p. 045 8490590 19.7. mennessä! Tarvitsemme 3 kyytiä, jotta jokainen sudari saadaa kotiin 🙂 Toivomme, että jokaista sudaria EI haeta erikseen, koska leirialueelta lähtee myös muita samaan aikaan.

  LASKUTUS

  Laskutus tapahtuu ennen leiriä ja laskut saapuvat vielä tällä viikolla. Ne maksetaan lippukunnan tilille käyttäen 0ikeita viitenumeroita! 😉