• Joulukampanja alkaa!

  Lippukuntamme hankkii varoja myymällä perinteistä partiolaisten adventtikalenteria 15.10.-5.12.2017. Tavoitteenamme on hankkia toimintarahaa, jonka turvin voimme pitää leirien ja retkien hinnan kohtuullisena kaikille myös ensi vuonna.

  Partiolaisten adventtikalenterimyynnillä on pitkät ja ansiokkaat perinteet: adventtikalentereita on myyty vuodesta 1947 lähtien. Kalenterien tuotto menee kokonaisuudessaan partiotoiminnan tukemiseen. Kalenterin myyntihinta on 7 €, josta lippukuntamme saa 2,90 €, partiopiiri 2,23 € ja keskusjärjestö 1,87 €. Partiolaisten adventtikalentereiden myynti ei ole tuloveron tai arvonlisäveron alaista tuloa eikä siihen tarvita rahankeräyslupaa.

  Kalentereita saa
  Ilmoittamalla ryhmän johtajalle kirjallisesti (tekstiviesti/sposti/tilauslomake) tarvittavan määrän, niin viimeistään seuraavassa kokouksessa saa kalentereita. Lisää kalentereita saa, kun palauttaa jo myydyistä rahat.

  Rahat myydyistä kalentereista ja mahdolliset myymättömät kalenterit tulee palauttaa 6.12.2017 mennessä omalle johtajalle. Rahat voi tuoda käteisenä, tai maksaa suoraan lippukunnan tilille. Kannustamme maksamaan tilille, jotta vältämme suuren käteisen määrän käsittelyn. Tilinumeron ja viitteen maksuun saat laittamalla tekstiviestillä lapsen nimen, ryhmän ja myytyjen kalenterien määrän Iidalle.

  Kalenterin voi ostaa 15.10.2017 alkaen myös netistä: http://www.adventtikalenteri.fi/ Valitsemalla lippukunnaksi Enson Partiosiskot ry tuet meidän toimintaamme.

  Joulunodotusterveisin,
  Kampanjapäälliköt
  Iida Ilvonen & Niina Mustalahti
  0400648655