• Pulkkapäivä ja merkkienjakotilaisuus tulevat, olethan jo mukana?!

  Enson Partiosiskojen samoajat kutsuvat juuri Sinut viettämään kanssamme ensimmäistä IMAPA:n yhteistä pulkkapäivää, laskiaisen ja lähestyvän ystävänpäivän kunniaksi!! Tapahtuma järjestetään Mellonmäellä sunnuntaina 11.2.2018, kello 12.00-15.00.

  Luvassa on kaikille yhteistä hauskaa ohjelmaa ja tuunaa laskuväline- kisa, coolein laskuväline palkitaan. Tarjolla on myös makkara ja mukillinen lämmintä mehua eurolla. Pukeuduthan sään mukaisesti ja varaathan itsellesi paljon reipasta ja iloista partiomieltä!

  Ilmoittauduthan tapahtumaan viimeistään sunnuntaina 4.2, oheisesta linkistä

  http://bit.ly/2mwMkyM

  Lisätietoja tapahtumasta Emilia Peltoselta tekstiviestillä numerosta: 041 806 1157
  Ps. Lumettomuuden sattuessa tapahtuman luonne voi olla hiukan eri.

   

   

  Lupauksenanto- ja merkkienjakotilaisuus

  Lupauksenanto- ja merkkienjakotilaisuus on 11.2.2018 n. klo 14.30 Mellonmäellä (os. Akantie 29) Pulkkapäivän yhteydessä. Muista ottaa oma huivi kaulaan. Vanhemmat ovat tervetulleita katsomaan.

  Merkkienjakotilaisuus on perinteikäs tapahtuma, jossa annetaan Epsi-lupaus, jonka myötä saadaan lippukuntamme oma huivimerkki sekä punaiset nauhat kiinnitettäväksi huiviin. Jos et päässyt 6.12.2017 järjestettyyn soihtukulkueeseen antamaan ikäkausilupaustasi, voit antaa sen myös tässä tilaisuudessa.

  Tähän tilaisuuteen sinun ei tarvitse erikseen ilmoittautua, mutta jos jotain  kysyttävää ilmenee lisätietoja saat Niina Mustalahti; niina.mustalahti@hotmail.com