• #tasaarvonuotiolla- varustepakettien haku!

  Turun Sinapin ja Suomen Partiolaisten stipendirahastoon kerättiin viime elo-joulukuun aikana huikeat 34 000 euroa K-ruokakaupoissa myydyistä Turun Sinappia -pakkauksista ja #tasaarvonnuotiolla-aihetunnisteella jaetuista somepostauksista. Kerättyjen varojen, presidentti Sauli Niinistön valitsijayhdistykseltä saadun tuen sekä Scandinavian Outdoorin tuen avulla hankitaan varustepaketteja, joilla tuetaan Suomessa asuvien nuorten yhtäläistä mahdollisuutta harrastaa ja saada uusia kavereita partion parissa.

  Varustepaketit jaetaan 7-15 vuotiaille partiolaisille hakemusten perusteella. Paketit myönnetään perheille, joilla ei taloudellisista tai sosiaalisista syistä ole mahdollisuutta hankkia varusteita lapsille. Hakuaika on 1.-24.3.2019.

  Varustepaketin sisältö

  • Rinkka (Deuter 50 l)
  • Makuupussi (Halti Family Teen)
  • Makuualusta
  • Ruokailuvälinesarja (Light My Fire)
  • Ulkoiluasu, housut ja takki (Helly Hansen 128-176 cm)
  • Ulkoilujalkineet (Merrel)

  Hakemuksen voi tehdä

  • lapsen huoltaja
  • lippukunnanjohtaja, pestijohtaja tai ohjelmajohtaja

  Hakulomakkeella kysytään perheen taloudellista tilannetta, minkä perhe-etuuksien piirissä hakija on ja mitkä tekijät ovat johtaneet tilanteeseen, esimerkiksi pitkäaikaissairaus, työttömyys tai muu sellainen. Hakemus on kuitenkin mahdollista täyttää, vaikkei näitä tietoja olisikaan. Kirjoita silloin vapaamuotoinen perustelu varustepaketin tarpeesta lomakkeen avoimeen kysymykseen.

  Linkki hakemukseen löytyy seuraavan osoitteen takaa: https://bit.ly/2GXBA8k

  Varustepaketteja hakeneille ilmoitetaan 23.4. sähköpostitse haun tuloksesta.

  Lisätiedot

  www.partio.fi/varustepaketti tai Tea Hurme (tea.hurme@partio.fi).