• Since 1929

  Teidät täten kutsutaan tähän juhlavuoden isoimpaan, hienoimpaan sekä tajunnantäräyttävimpään tapahtumaan eli lippukunnan juhlakesäretkelle! Se järjestetään 12.-14.7.2019 Mellonmäen juurella,
  os. Akantie 29, 55100 Imatra

  Retki alkaa perjantaina klo. 1200 ja sunnuntaina vanhemmat, sekä vaikka koko muu perhe on tervetullut osallistumaan yhteiseen ohjelmaan klo. 1000 alkaen. Retki päättyy kaikkien osalta sunnuntaina klo. 1600. Vanhemmat ovat myös erittäin tervetulleita osallistumaan retkelle, esimerkiksi yhdeksi päiväksi tai muutamaksi tunniksi avuksi keittiöön, johtajien kaveriksi ohjelman toteuttamiseen tai iltanuotiolle ja ihan vaan tutustumaan partiotoimintaan.

  Retki maksaa 30 euroa/ koko viikonloppu
  tai 15 euroa/ vuorokausi
  ja sunnuntain yhteisohjelma 5 euroa/ henkilö. (Pitäen sisällään keittolounaan ja välipalan.)  Ilmoittautuminen tapahtuu Kuksan kautta, osoitteessa https://bit.ly/2vCJlZA viimeistään  sunnuntaina 2.6.2019. Huom! Sunnuntain  yhteisohjelmaan osallistuvat vanhemmat ja muut ei-partiolaiset on myös ilmoitettava jokainen erikseen edellä mainitun kuksa-linkin kautta.

  Retkellä majoitutaan puolijoukkueteltassa ja Niger-teltoissa, käytössämme on Mellonmajan sisä-WC:t ja keittiö. Retkellä ollaan kuitenkin pääasiassa päivät ulkona ja lauantaina tehdään mahdollisesti päiväretki Ukoskan uimarannalle. Lisätietoja, kuten varustelista lähetetään osallistujille retkikirjeen muodossa sähköpostiin viimeistään juhannuksen jälkeen viikolla 26.

  Jos kysyttävää ilmenee, ota yhteyttä:
  viestillä Meri Ilmaniemi puh. 040 8389 004 tai meri.ilmaniemi@gmail.com