Jäseneksi

Haluaisitko olla partiolainen?

Enson Partiosiskoissa se onnistuu!

Partio on hauska ja monipuolinen harrastus, jossa opitaan aina uutta ja sovelletaan vanhaa. Partioon kuuluu olennaisesti ystävyys, hauskanpito ja uusien elämyksien kokeminen. Partiossa tehdään yhdessä kavereiden kanssa eikä kukaan joudu seisomaan seinä ruusuna, vaan pääsee mukaan toimintaan!

Emme ole lippukunta, jossa vain näperrellään solmuja ja opetellaan sytyttämään nuotio. Enson Partiosiskoihin kuuluu monenikäisiä ryhmiä, joissa suoritetaan eri ikäkausille suunniteltua ohjelmaa. Toimintamme sisältää viikoittaisia kokouksia, joissa opetellaan ja harjoitellaan uusia tietoja ja taitoja.  Retkeilemme ja leireilemme ympäri vuoden, jolloin pääsee kokeilemaan opittuja asioita sekä osallistumme ja järjestämme perinteikkäitä tapahtumia, kuten lippukunnan syys- ja kevätretket, soihtukulkue itsenäisyyspäivänä sekä partioparaati partioviikolla keväisin.

Partio ei ole harrastus, jossa katsottaisiin ikään, vaan se kuuluu kaikille. Enson Partiosiskoista löytyy menoa ja meininkiä kaiken ikäisille 7 ikävuodesta ylöspäin.
Aikuiset ovat partiotoiminnan mahdollistajia, joiden avulla saamme pidettyä tasomme korkealla ja suupielet hymyssä. Aikuisille on monenlaista tehtävää lippukunnassamme, joten tylsyys ei taatusti pääse iskemään. Tarvitsemme lisää aikuisia mukaan, joten kaikki kiinnostuneet ovat sydämellisesti tervetulleita!

Mikäli haluat liittyä meihin ota ensin yhteyttä lippukunnanjohtajaan:

Kiia Hokkanen, etunimi.sukunimi(at)partio.fi

Jäsenhakemuksen täyttäminen osoitteessa: https://kuksa.partio.fi/kotisivut/jasenyys.aspx?id=9999423.
Täyttämällä jäsenhakemuksen tallennamme tietosi Suomen Partiolaiset – Finland Scouter ry jäsenrekisteriin Kuksaan.

Täältä voit käydä kurkistamassa vielä ohjeet jäsenhakemuksen täyttöön.

Täältä löydät tietoa henkilötietojen käsittelystä partiossa.